Clifford training coaching - Coach Arnhem


Wij geloven in het ontwikkelen, ontdekken en groeien van persoonlijkleiderschap en dat u alle vermogens bezit om een verandering in uw leven te realiseren.


Wanneer besluit u een life- business coach in de hand te nemen?

 

*  Stel u zit niet lekker in uw vel, u bent ontevreden of u hebt bepaalde angsten waar u maar niet vanaf komt.

*  U wilt overtuigender overkomen.

*  U twijfelt regelmatig over de keuzes die u wilt maken en dat wilt u graag doorbreken.

*  U wilt vaker "nee" zeggen omdat u zich niet prettig voelt als u juist iedere keer "ja" zegt.

*  U hoort weleens een stem in uw hoofd die bijv. zegt: "je doet het ook nooit goed" of "ik heb het niet in me". Je eigen ondermijnende gedachten.

*  U hebt een aantal vervelende ervaringen gehad in relaties waar u nog steeds last van hebt

*  U wilt méér zelfvertrouwen.

*  U heeft relatie problemen en weet niet hoe u tot elkaar dient te komen.

*  U zoekt balans in uw leven, misschien tobt u al een tijd hoe u dat voor elkaar kunt krijgen en u hebt er nu genoeg van.

 

Voor wie?

Voor iedereen die een keuze maakt voor zichzelf om een verandering aan te gaan of het beste uit hem/haarzelf te halen. Wat bedoelen wij hiermee? Vergelijk het met een topsporter. Je hoeft een voetballer of een toptennisser zoals een niet uit te leggen hoe hij of zij een bal moet slaan. Alleen is het voor hen belangrijk succesvol te blijven en goed in hun vel te zitten. Daarnaast willen ze beter worden en zorgen dat het beste uit hun wordt gehaald. Dat betekent een goede balans tussen activiteit en rust, goed omgaan met stress factoren, zorgen dat de mindset sterk is als het gaat om veranderingen en welke strategieën heb je nodig om jezelf beter te maken, te ontwikkelen en te beschikken over een krachtig gevoel van zelfvertrouwen.

Coaching kunt u zien als een structuur. Coaching biedt structuur aan de veranderingen die u aan wilt gaan in uw zakelijke en/of privé leven. Onze life - business is gebaseerd op technieken uit de NLP, Solution Focussed Coaching en het Sociaal Panorama. Daarbij kijken we niet alleen naar verandering van gedrag, maar ook naar overtuigingen die u belemmeren om uw doelstellingen te behalen. Daarnaast maken we in onze coaching, afhankelijk van de behoefte, gebruik van wetenschappelijke, internationale persoonlijkheidsinstrumenten zoals bijv. DiSC en de Metaprofielanalyse.

Coach Arnhem, klik op de volgende links voor meer informatie over;

1. Life coach Arnhem

2. Business coach Arnhem

3. Executive coach Arnhem

4. Burn out coach Arnhem

 

En onze referenties van zeer tevreden klanten.

Voor meer informatie kunt u bellen met 026- 443 95 50 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Life & Business Coaching

Life-Business-coachingcutout

Download Brochure