Personal Coach

Dave is een echte coach. Iemand die van nature zijn kennis en kunde inzet om andere mensen te helpen om zichzelf verder te brengen. De inzichten die Dave creeert met zijn analyses helpt om de juiste onderwerpen op tafel te krijgen, waarna hij op een soepele wijze tot de kern van de verbetertrajecten weet door te dringen. Als ik personal coaching wil of nodig heb, neem ik zeker weer contact met hem op.

Erik Smink

Bevlogen Interimmanager
Ynzet

Persoonlijke kracht Training

Dave has the ability to motivate and enthousiasm the people he is coaching in such a way that they find new insights and more clarity about their own possibilities, drivers, strengths and weaknesses. As a result anyone coached by Dave, will find himself feeling more conscious about his own behaviour, opening multiple new chances and possibilities. Upon that Dave is friendly, humourous, knowledgeable and a friendly person to work with. I recommend everyone who is interested in topics like increasing self-confidence, emphasize strengths, finding the right directions, to contact him.

Roy Jadi

Senior Financial Accountant
Royal Bank of Scotland

Persoonlijke kracht Training

One of the strenghts of Dave is to immediately create an atmosphere in which you as a client will confide in him and share your deepest thoughts. He manages to reach the core of your issues and has a talent to convince you to take steps in the right direction. I highly recommend Dave if you are in need of inspiration and motivation.

Mohammed Ait el Houssi

Reinsurance Specialist
NN Group

Life Coach Program

I went through extensive program 1 on 1 with Dave. We set up goals and a timeline to achive them. We used for example methods like "NLP" and "Traffic lights" With Dave's help I managed to achieve all the goals set in our 1st session. As an example I achieved an important professional career decision as a result of the training. The collaboration was very straight forward and it was easy to establish trust with Dave since the first meeting.

Lassi Lankinen

Regional Salesmanager EMEA
N-Able Solarwinds

Mijn persoonlijke Blauwdruk

Professioneel, persoonlijk maatwerk, vertrouwen… Dit zijn slechts enkele woorden die de coaching van Dave Clifford kenmerken. Gedurende mijn coaching traject, waarbij ik zoekende was naar een blauwdruk van mijn professionele ik, kreeg ik van Dave begeleiding op maat. Volledig afgestemd op mijn persoon en persoonlijke behoeften. Dave doorzag in snel tempo wie ik ben en bleek op zijn eigen unieke wijze in staat om precies dat inzicht te verschaffen wat ik nodig had. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in mijzelf, mijn vaardigheden, en werd het maken van belangrijke toekomstkeuzes mogelijk. Ook nu, lange tijd na de coaching, heb ik nog baat bij de dingen die ik heb geleerd in de memorabele sessie met Dave. En dat is, wat mij betreft, precies waar goede coaching over gaat.

Debbie Hendriks

Medewerker Vastgoedinformatie
Volkshuisvesting Arnhem

Business Coaching

Tijdens de training/ coaching heeft Dave mij zeer veel geleerd en inzichten gegeven over mijzelf, omgaan met/ in diverse situaties en mensen. Hij weet je op positieve manier te raken en je de handvatten te geven om mee te nemen in de dagelijkse praktijk. Pijlsnel weet hij een omgeving te creëren waarin vertrouwen en deskundigheid bovenaan staan. Zelden op zo'n positieve manier een training doorlopen en moet eerlijk bekennen nooit eerder gezegd: jammer dat dit traject afgesloten is. Absolute aanrader!

Andre Milder

Adviseur accountmanager bedrijven
Guijt Verzekeringen

Praktisch Leidinggeven

Voor mij was dit de eerste training gericht op leidinggeven, daarom was het best een beetje spannend. Direct vanaf de eerste minuut weet Dave je op je gemak te stellen, dat is heel prettig! Ik heb 2 super leerzame dagen gehad waarbij er goed ingespeeld wordt op je eigen situaties en ervaringen. Kortom; Wil je een leuke&leerzame training? Dave Clifford zorgt ervoor!

Wilma Woldering

Accountmanager Facilities
DAS Rechtsbijstand

De Coachende Manager

De tweedaagse training De Coachende Manager was inspirerend en pakkend, met als belangrijkste element de vertaling door coach Dave Clifford. Op natuurlijke wijze werd ik me bewust van de potentie die nog voor mij openligt v.w.b. het perfectioneren van coaching, waarbij door Dave de nodige praktische handvatten werden aangereikt. Een prima training om je rol als manager en coach in beeld te krijgen en uit te bouwen.

Wouter Degeling

Teammanager Kredieten Grootbedrijf en Instellingen
ING Nederland

De Coachende Manager

Bedankt voor het begeleiden van de training "De Coachende Manager" bij ING. Door jou wijze van trainen is de training een succes en is mijn inzicht verder vergroot in het coachen van medewerkers. Een speciale dank gaat uit naar de manier waarop jij de training hebt gegeven. Enkele steekwoorden die hierbij passen zijn dat je: iedereen in zijn doen en "zijn" accepteert, je de spiegel op een heel prettige manier voorhoudt, je de kunst verstaat om mensen echt verder te helpen. Je bent integer en professioneel en daadwerkelijk geinteresseerd in mensen en hun drijfveren. Bedankt ik heb van je geleerd. mvg Ronald Kroon

Ronald Kroon

Regionaal Kwaliteitsmanager Beleggingsadvies ING
ING Nederland

Vergroten zelfvertrouwen en zelfbescherming

Ik ben een aantal coaching sessies met Dave ingegaan met als doelstelling me te “wapenen” tegen een snel veranderende werkomgeving, met een leidinggevende die nieuw is in Nederland en derhalve nog niet bekend is met de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van HR. Aangezien ik de enige constante factor was binnen de afdeling, bestond de verwachting dat deze leidinggevende enorm op me zou gaan leunen, wat zeker in de beginperiode ook het geval was. Door mijn gesprekken met Dave heb ik me zelf leren beschermen tegen een overload aan werk en geleerd om duidelijk aan te geven wat mijn en andermans verantwoordelijkheden zijn. Bijkomstig prettig punt was een boost van mijn zelfvertrouwen, door het trainen in het ontwikkelen van “zelfbescherming” merkte ik ook dat ik zekerder van me zelf werd, ook in mijn relatie tot andere collegae. Tijdens mijn laatste sessie hebben we ook nog gewerkt aan het verder ontwikkelen van mijn presentatietechnieken, hetgeen goed van pas is gekomen in een aantal trainingen die ik eind vorig jaar heb gegeven. Kortom, door mijn gesprekken met Dave ben ik zekerder van mezelf geworden en heb mijn grenzen duidelijker leren aangeven. Dit heeft een positief gevolg gehad voor zowel het functioneren op mijn werk maar ook in het omgaan met mensen in de privé sfeer.

Senior HR advisor Danone

Senior HR advisor Danone
Danone

Vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten

Via een advertentiefolder van een ander bedrijf kwam ik in contact met Clifford training coaching. Aangezien ik me bewust was van een aantal issues die ik graag opgelost wilde hebben, heb ik contact met hem opgenomen. Zo dacht ik nog veel te veel na over wat andere mensen van mij dachten, of ik het allemaal goed deed, onzeker over netwerken en zo had ik ook nog een minderwaardigheidscomplex vanwege mijn adoptieverleden en dus een soort van bindingsangst ontwikkeld. Ik had last van diverse angsten en stress. Ik had een eigen bedrijf maar wist dat deze onzekerheden mij in de weg stonden om het beste uit mijn bedrijf te halen. Het inzetten van een lifecoach leek mij geen verkeerde stap, want als je wat wilt veranderen, dan moet je actie ondernemen. Dus mijn verhaal verteld en een afspraak gemaakt. Dave is van alle markten thuis, sommige zaken waren nieuw voor mij, andere waren bekend maar vooral het verband leggen tussen deze ‘markten’, waarmee hij mij stimuleerde om mijn problemen van een andere kant te bekijken en vooral ermee te dealen, heeft een grote verandering teweeg gebracht. In eerste instantie heb ik wel mijn twijfels gehad of dit de impact zou hebben die ik mezelf toewenste. Maar doordat je dingen anders gaat bekijken en openstaat voor handreikingen die je gedaan worden, ging ik zelf ook anders in het leven staan. Vooral mijn adoptieverleden heeft een flinke impact gehad op mijn leven. Het daarvan bewust worden met de wetenschap dat je er mag zijn heeft hoe ik in het leven sta enorm veranderd. De oefeningen die we hebben gedaan waren krachtig en hadden een positief effect. Mijn angsten zijn helemaal verdwenen en dat is een enorme geruststelling. Ik kom er zo langzamerhand achter wat mijn kracht is, waar ik goed in ben (dat kan best nog wel eens van elkaar verschillen) en waar ik naar toe wil. En dat iets is totaal iets anders als de situatie waar ik me in bevond toen ik Dave voor het eerst ontmoette. Mede door hem is mijn balletje aan het rollen gegaan, en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Wat je eerst moet willen is dat er iets veranderd, je open stellen, en laat het dan maar gebeuren…! There’s nothing constant in life but change…… (boeddha)

Pauline

Ondernemer

Omgaan met weerstand in veranderingstrajecten

Je kent het vast wel; het gevoel dat je iets wilt veranderen, maar niet precies weet wat. Dat je alles hebt om eindeloos gelukkig te zijn, maar dat je ‘voelt’ dat er toch iets niet klopt…. Dat je last blijft houden van die ene gebeurtenis, of die ene persoon. Zo was het ook voor mij toen ik naar Dave gegaan ben voor een business coaching ssessie. Ik had een aantal vragen, maar vooral ook een onbestendig gevoel dat er ‘ iets anders moest’. In een krachtige sessie hebben we toen een aantal dingen opgeruimd. De impact hiervan is fantastisch. De interactie met mijn omgeving is veel beter geworden, het is makkelijker voor me in mijn eigen kracht te blijven staan en de bagage waar ik last van had is weg. Ongelooflijk maar waar… je voelt je anders, je reageert anders en je merkt ook dat anderen heel anders op je reageren. In mijn rol als interim manager zit ik vaak in intensieve veranderingstrajecten waarin meestal weerstand een rol speelt. De coaching van Dave heeft me geholpen beter met weerstanden uit mijn omgeving om te gaan. De impact die ik op mijn medewerkers heb is toegenomen en ik merk dat ik mensen makkelijker in beweging krijg. Mijn vraag was een zakelijke, maar ook in de persoonlijke sfeer is er veel veranderd. Ik heb op een positieve manier afscheid kunnen nemen van een aantal mensen in mijn omgeving die geen positieve toevoeging (meer) zijn op mijn leven. En, op een heel natuurlijke wijze, een aantal nieuwe mensen ontmoet die me enorm inspireren. Ook mijn eigen energie is weer sterk toegenomen en ik voel me goed in de dingen die ik doe.

I. van Deurzen

Director, Additional Consultancy BV

Van burn out, 100% afgekeurd, nu fulltime baan in 4 maanden!

Ik zat in de WAJONG en was 100% afgekeurd wegens ernstige astma en allergieën. Ik had 4 maanden gerevalideerd en probeerde mijn leven weer op te pakken na een zieke en overspannen fase in mijn leven. In feite moest ik mijn hele leven herdefiniëren, en kwam hier niet in m'n eentje uit. De sessies heb ik als ontzettend positief ervaren. De aanpak is heel helder en recht door zee: Wat is er aan de hand en wat wil je bereiken? Op een no-nonsense manier wordt in een afzienbare tijd op zoek gegaan naar de kern van je probleem. Daarna, door het herbeleven van emotie, geeft je het een plek. Emotioneel vond ik het een heftige rit. Waarbij Dave er altijd voor zorgt, dat je met een veilig en positief gevoel de sessie afsluit. Na de 4 sessies met Dave, voelde ik mij een 'lichter' mens, met als belangrijkste conclusie dat alle karaktereigenschappen in mij er zijn voor een reden, en dat die er zijn ter dienste van mij en niet andersom. Ik heb de keuze welk stukje van mij ik naar bovenhaal in welke situatie dan ook. Deze conclusie heeft mij rust gebracht. En het gevoel dat ik 'in control' ben over mijn eigen leven. Het fijne daarvan is, dat dingen voor het eerst in mijn leven voor mij gingen werken in plaats van andersom! Dat is een groot geschenk! Ik heb in totaal 2 jaar thuisgezeten en was geheel arbeidsongeschikt verklaard. Na het volgen van de sessies, ben ik vanuit een volledige arbeidsongeschiktheids situatie, naar een fulltime baan gegaan in een tijdsbestek van 4 maanden. Ik werk nu weer als marketingmanager voor een onderneming in Arnhem.

H. Diek

Business owner
Creative Value

Ik heb leren omgaan met dominante mensen

Dave zorgt ervoor (en hoe hij dat precies doet weet ik niet) dat je meer 'bent', jezelf blijft en blijft geloven in je eigen kracht, je krijgt een basis zelfvetrouwen, waardoor je effectiever wordt, minder vatbaar voor (nare) invloeden van buitenaf. Ik denk dat bovenstaande hetgeen is wat ik het goede vind aan jouw business coaching. Ik ben meer ‘mij’ geworden dan ik daarvoor was, gewoon, mij, in alle situaties, ook met "nare" dominante mensen. Die vind ik nog steeds naar, dominante mensen, maar het doet me niet meer zoveel. Heb een soort teflonlaag gekregen, waardoor het van me afglijdt. Dat teflon laagje heet ‘heel veel zelfvertrouwen’. Maar goed, dit is zoals ik het ervaren heb. WAARVOOR DANK!

Martine

Testcoördinator
Human Inference

Ik nam eigenlijk nooit een echt besluit

Eindelijk kon ik mijn lang gekoesterde droom verwezenlijken, het bedrijf van mijn vader voortzetten. Het ontbrak mij aan niets en vol enthousiasme ging ik van start. In een jaar tijd kende ik een aantal bedrijfsmatige ups en downs. De downs schreef ik toe aan de fase waarin het bedrijf verkeerde. Maar, zo hield mijn vriendin me voor, ontbrak het mij aan de juiste instelling om succesvol te zijn. Langzaam kwam ik tot inzicht dat mijn eigen gedrag van grote invloed was. Ik nam nooit echt een besluit. Tijd om er iets aan te doen. Ik had duidelijk voor ogen wat ik wilde bereiken maar wist niet hoe. Via, via kwam ik in contact met Dave Clifford en vertelde hem waar ik mee zat. Hij kon mij helpen en we maakte een afspraak. In de business coaching gesprekken liet hij mij eerst duidelijk omschrijven wat mijn probleem was. Gesteund door zijn scherpe blik en wijze van vraagstelling werd het beeld van het probleem steeds duidelijker. Daarna moest ik aangeven hoe de gewenste situatie er voor mijzelf uitziet en wat ik ervoor nodig had om dat te kunnen bereiken. Toen het hele beeld compleet was ging ik onder leiding van Dave in gesprek met mezelf –ogen dicht en diep kijken binnenin-. Binnenin bleek een kakofonie van “stukjes mij” die allemaal om het hardst schreeuwde. Vervolgens hebben we alle “stukjes mij” met elkaar laten praten en de neuzen dezelfde kant opgezet. De technieken die hier gebruikt worden komen uit het Sociaal Panorama van psycholoog Lucas Derks. De dagen na de gesprekken was ik vermoeid en bleef het nog lang onrustig in mijn hoofd. Toen de onrust eenmaal weg was vielen er een heleboel dingen op hun plek. Een week na het tweede gesprek besloot ik te stoppen met de eigen zaak en van mijn hobby mijn werk te maken. Verder nam ik nog talloze besluiten die mij energie opleveren. Kortom het heeft mij voorgoed veranderd. Ik heb de gesprekken met Dave als bijzonder professioneel, doortastend en doelgericht ervaren. Niet zweverig maar concreet en effectief. Als ik eerder had geweten dat het oplossen van een zo eenvoudig was, dan had ik dit al veel eerder gedaan.

Peter

Ondernemer

Vergroten zelfvertrouwen

Ik heb contact gezocht met Dave Clifford, life coach omdat ik sinds enige tijd op zoek ben naar mijzelf. En dat is een lastige zoektocht met veel gevraagd en ongevraagd advies. Eén van de punten waarmee ik worstelde was mijn lage eigenwaarde en gebrek aan zelfvertrouwen. Was ik het allemaal wel waard? Een rare vraag misschien voor iemand die een bloeiend eigen bedrijf heeft opgericht. Maar wat een ander van buiten zag was niet wat ik van binnen voelde. Met Dave ben ik de zoektocht begonnen naar de oorsprong van dit gevoel. Na een uitgebreide intake ben ik de oefening ingestapt. Belangrijk is de vertrouwelijke sfeer en de overgave waaraan je aan deze oefeningen deelneemt. Door Dave wordt dit professioneel begeleid. Een oefening waarbij ik in kleine stappen terug ging in de tijd. En bij ieder momenten in mijn verleden waarin ik geconfronteerd werd met een aantasting van mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen en stond ik even stil om te kijken wat daar precies gebeurde. Zo ben ik uiteindelijk beland ik mijn kleuterperiode op de kleuterschool. Daar deed zich een klein incident voor wat kennelijk voor het kind van toen grote impact had. Daar lag het eerste moment waarop ik ervoer dat ik niet belangrijk was, er niet mocht zijn. Samen met Dave hebben we dat moment opnieuw herbeleefd, er een 'volwassen' kaartje aan gehangen en het daarmee opnieuw beleefd. Alleen nu met de nuances die je als volwassene wél kunt maken. Daarna ben ik de tijdslijn weer naar het heden gaan volgen. En ieder moment waarbij ik daarvoor geconfronteerd werd met mijn eigenwaarde ben ik weer stil blijven staan en heb het opnieuw gevoeld. Maar nu met zelfvertrouwen, zonder de balast van mijn kleuterervaringen. Ik ben in de sessies van een 5 naar een 8 in zelfvertrouwen gegaan. Resultaat van deze sessie is dat mijn balast uit het verleden omgezet is in bagage. Het is alsof je je ervaringen opnieuw hebt geprogrammeerd. Resultaat is dat je een boost ervaart in je innerlijke kracht, mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid. Misschien niet eens zo bewust, maar van binnen voel ik nu een constante drijvende kracht. Dank voor de sessies Dave. Ik heb er veel baat bij gehad!!!

Toenhake

Ondernemer

Escalerende besprekingen ivm verkoop aandelen

Deze situatie speelde zich af in een belangrijke fase van besprekingen over de aan- en verkoop van aandelen tussen mijn compagnon en mij. Ik was uit mijn bedrijf gestapt en mijn compagnon wilde mijn aandelen overnemen. De besprekingen dreigden te escaleren. Op een gegeven moment heb ik mijn compagnon gebeld en aangeboden met elkaar om tafel te gaan zonder accountants of andere adviseurs. Voorafgaand aan de bespreking heb ik Business coach Dave Clifford gevraagd me te begeleiden. Ik maakte me grote zorgen over dit gesprek, kende ook mijn compagnon en wist dat het moeilijk zou worden. Ik heb Dave geïnstrueerd over de karaktereigenschappen van mijn compagnon en de mogelijke tegenargumenten die ik tegen zou komen. Vervolgens hebben we het gesprek vooraf alvast gevoerd, noem het een generale repetitie. En daar zag ik duidelijk mijn eigen valkuilen waardoor het gesprek zeker in een verkeerde richting zou aflopen. Door duidelijk te krijgen wat er bij de ander omgaat lukt het steeds beter de juiste woorden te vinden. Emoties lagen op de loer, en ook daar moet ruimte voor zijn. Aan het eind van deze sessie hebben we een oefening gedaan waarbij ik volledig in mijn kracht ben gaan staan. Dit gaf een sterk gevoel van zelfvertrouwen. Resultaat van de daaropvolgende 6 uur durende bespreking was dat we met wederzijds respect tot overeenstemming zijn gekomen. Waarbij we met trots konden ervaren dat een jarenlange intensieve samenwerking niet in een ruzie hoeft te eindigen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten van deze sessies.

Van depressie naar positiever en steviger in je kern staan

"Ik was 36 en tamelijk succesvol in mijn werk als freelancer in de automatisering. Toch werd ik al een paar jaar geplaagd door een gevoel van ‘is dit alles’. De laatste grote stappen die ik maakte stamden toch wel van een jaar of 6 geleden in de periode dat ik besloot voor mezelf te beginnen. Voldoening haalde ik ook al een paar jaar niet meer uit mijn werk. Mijn leven werd gedomineerd door sleur, het najagen van meer en het beangstigende inzicht dat het toch allemaal voor niets is, want uiteindelijk wordt je oud en lelijk en dan ga je dood. Sommigen noemen zo’n gemoedstoestand ‘depressie’. Na de afronding van een verhuizing gevolgd door een langdurige verbouwing, voelde ik dat het tijd werd om eens wat te doen aan dit algehele gevoel van malcontent. Ik kwam in contact met Dave via mijn vrouw en wist zodoende al het een en ander van hem. Zo schijnt hij ook een begenadigd pianist te zijn, iets waarvan ik onder de indruk ben omdat ik het altijd waardeer als mensen meer dan één dimensie hebben. Het doel van de coaching met Dave was om duidelijk te krijgen wat ik met de rest van mijn werk/leven aan zou vangen. Opties te over namelijk: doorgaan met mijn werk als freelancer, voor een baas gaan werken, helemaal opnieuw beginnen in een ander vak, met anderen een onderneming starten. Hoewel ik 3 sessies verder nog geen duidelijkheid in deze had, was de coaching voor mij bijzonder waardevol. Ik ben er namelijk achtergekomen dat mijn tamelijk cynische kijk op de wereld zijn oorsprong vond in mijn jeugd. Toen ik tien was overleed mijn peettante die alles voor mij was en meer dan mijn moeder. Ik kon dat toen geen plaats geven en anderen in mijn omgeving niet voor mij. Ik verhardde, wierp een muur op en heb die nooit meer afgebroken. Ik leerde dat relaties van voorbijgaande aard waren en dat je daarom beter niet teveel van jezelf gaf. Tijdens een sessie met Dave waarin ik 'terugging' naar mijn jeugd is me op een emotionele manier duidelijk geworden hoe groot de rol was die mijn tante vervulde. Tijdens de sessie heb ik mijn tante opnieuw de belangrijke plaats gegeven die haar bij leven toebehoorde. Dit heeft meteen een ongelofelijk positieve invloed gehad op de manier waarop ik nu, 26 jaar later in het leven sta. Over het algemeen ben ik nu veel positiever en doorsta ik tegenslagen beter en sta ik steviger in mijn kern. Aan het oplossen van het oorspronkelijke thema ‘loopbaanbegeleiding’ gaan we nu in de volgende sessies mee aan de slag.

Anoniem

It Ondernemer

Werken aan meer rust!

Doelstelling van de coaching was werken aan rust, rust creeren, vertrouwen in mijzelf, zodat ik beter keuzes kon maken wat goed is voor mij en waar ik blij van wordt. Op een schaal van 1 onrust tot 10 max rust , gaf ik voor de sessies een dikke 3 en een 8 na de eerste 2 sessies. Daarnaast heb ik nieuwe overtuigingen gekregen waarbij trots zijn op mezelf de belangrijkste is. Dat heeft direct effect op zowel mijn werk als privé leven. Lastige opmerkingen/feedback komen wel aan, maar niet meer recht in mijn hart. Hierdoor kan ik veel beter de situatie evalueren zonder daarbij te denken dat ik bijvoorbeeld een slechte manager ben. En het helpt om echt te kijken naar wat IK wil en vind en welke keuze ik wil maken, los van wat anderen van mijn vinden. En dat geeft weer rust… Én ik weet nu wat mijn belangrijkste waarden in mijn leven zijn waaraan ik de keuzes die ik maak in mijn werk en privéleven kan toetsen. De sessies bij mijn business coach Dave, waren zeer ontspannen en ik kreeg de ruimte om te zijn wie ik ben. De manier van coaching werd echt op mijn behoefte aangepast, wat werkt wel en wat niet. Door de coaching kreeg ik net die overtuiging die ik nodig had om verder te komen. Ik zie het als een onderhoud van jezelf, het is heerlijk even alle aandacht te krijgen én je wordt er een blijer en gelukkiger mens van waar iedereen in je omgeving van profiteert!

S. van Gennep

Ziekenhuis Gelderse Vallei
Unithoofd

Een goede Life Coach helpt je vooruit

“Het is goed om tijdens je carriere zo nu en dan geconfronteerd te worden met jezelf. Een goede Life Coach is in staat om dit proces in goede banen te leiden en dan zodanig dat je na afloop van het proces het gevoel te hebben dat je volledig ge-reset bent en de volgende stap in je carriere met veel vertrouwen tegemoet kan zien. Dave is zo'n Life Coach. Dave heeft focus op zijn klant, past verschillende methoden toe om het, jouw, doel te bereiken en werkt met veel passie en integriteit op c-level management. Een aanbeveling waard.”

Berjan Pit

Directeur SCC
Miscosolutions