Lian Groeneveld

 

Lian Groeneveld

“Ik ben er van overtuigd dat een leider of manager die een goed contact heeft met zijn mensen voor  de organisatie én de mensen van onschatbare waarde is. Daarom help ik u graag ontdekken wie u als leider bent en wat de impact is op mensen waar u leiding aan geeft”.    Het blijven opleiden en ontwikkelen van uw medewerkers is hierbij een belangrijke taak”.

Lian is een allround opleidingsadviseur/trainer,coach met veel gevoel voor de praktijk van de klant. Zij werkt voor verschillende doelgroepen en branches( oa.gemeentes,zorg-en onderwijsinstellingen,advocatuur ,industrie etc). Naast training en coaching ondersteunt zij als opleidingsadviseur organisaties bij het implementeren van HR instrumenten of het bouwen van opleidingstrajecten altijd samen met de klant (o.a. Klm, GGD,s Endemol etc).


In alle organisaties, waar ik de afgelopen jaren met mensen mocht werken, merk ik steeds weer, dat communicatie en zelfonderzoek belangrijke voorwaarden zijn om jezelf te ontwikkelen. Graag ben ik bij dit onderzoek één van de middelen, die u kunt inzetten om uw behoeftes te vertalen in concrete acties.

Kenmerkend voor Lian haar manier van werken is dat zij vertrouwen uitstraalt, waardoor deelnemers zich op hun gemak voelen, anderzijds daagt zij  de deelnemers ook uit door haar oprechte betrokkenheid en nieuwsgierigheid.

Lian is afgestudeerd onderwijskundige en gecertificeerd in verschillende managementprogramma,s (opleidingsadviseur, management drives,  verandermanagement en coachend leidinggeven).